Countryfield – Boomstamschijf hout XL – Ø28cm

Een prachtige naturel houten schijf van een boomstam, voorzien van een dikke bast. De perfecte basis voor een creatieve decoratie!

10,95

11 op voorraad

Beschrijving

Countryfield boomstamschijf – plateau

Waar ga jij deze XL Countryfield boomstamschijf van hout voor gebruiken? Een boomstam schijf is een perfect plateau om op te decoreren. Elke schijf heeft een ander model en een ander houtnerf patroon.

Het houten plateau is voorzien van een dikke bast van 2,5 cm hoog. Het hout is super glad geschuurd en heeft een mooie naturel kleur. De boomstam schijven hebben een doorsnede van ongeveer 28 cm. De schijf hout is niet 100% rond. Hout is een natuurproduct, hierdoor verschillen de kleurnuances per item en heeft elk exemplaar zijn eigen tekening en reliëf.

 

Countryfield

Countryfield heeft een uitgebreide collectie stoere landelijke woondecoraties met af en toe een vleugje ‘Hotel Chique’. Twee woonstijlen die perfect met elkaar combineren. De letterlijke vertaling van het woord Countryfield is platte land, en de landelijke sfeer zie je overduidelijk terug in het assortiment van dit Nederlandse merk.

Wil je je huis sfeervol inrichten met betaalbare woondecoraties, dan is Countryfield het merk voor jou! Van LED kaarsen tot klokken, van sfeerlichtjes tot zijden bloemen. Maar ook stijlvolle bloempotten en bijzondere seizoen decoraties ontbreken zeker ook niet in het assortiment. Een wisselend assortiment volgens de laatste woontrends is verkrijgbaar in de winkel en webwinkel van Creatieve Decoraties Voor Jou.

 

Extra informatie

Afmetingen 28 × 28 × 2,5 cm
Merk

Countryfield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Countryfield – Boomstamschijf hout XL – Ø28cm” te beoordelen