Welkom in de webwinkel van Creatieve Decoraties Voor Jou

Martine

Wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt. Creatieve Decoraties Voor Jou kan op allerlei gebied iets voor jou betekenen. Naast landelijke, stoere woondecoraties en cadeau artikelen zijn ook diverse handgemaakte producten te koop.

Woonaccessoires & Landelijke decoraties

Of je nu op zoek bent naar een leuke decoratie voor jezelf, een mooi persoonlijk cadeautje voor iemand anders of een product voor jou op maat gemaakt, bij Creatieve Decoraties Voor Jou ben je aan het juiste adres. We hebben een mooie collectie stoere, landelijke woondecoraties van onder andere Brynxz, Countryfield en Swiet Home. En bijzondere cadeau artikelen van bijvoorbeeld Nostalgic-Art en Paperdreams. Ontdek tevens unieke landelijke wanddecoraties van ons eigen merk Country Deco.

Er zijn diverse macramé decoraties verkrijgbaar die door mij zijn gemaakt. Van hippe plantenhangers tot grote wanddecoraties. Hiervoor maak maak ik gebruik van het prachte katoen van Bobbiny.

Cadeautjes & kerstpakketten

Lastig om een leuk cadeau voor een man te bedenken? Kijk dan eens naar de uitgebreide collectie metalen wandborden. Een bijzonder kraam cadeau nodig voor een dierbaar iemand? Ik kan een uniek product voor je maken. Denk eens een een geboortebord of een macramé dromenvanger. Maar ook relatiegeschenken of kerstpakketten kunnen worden verzorgd door Creatieve Decoraties Voor Jou. Van volledig pakket tot een product voor in het pakket. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Webwinkelkeurmerk

Creatieve Decoraties Voor Jou is aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur.

Sinds september 2021 is Creatieve Decoraties Voor Jou door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat wij voldoen aan alle belangrijke Europese en Nederlandse regels op het gebied van kopen op afstand.

Wij dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Creatieve Decoraties Voor Jou onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijke derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantenbeoordelingen van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Creatieve Decoraties Voor Jou te kopen.

Sponsoring

Creatieve Decoraties Voor Jou wil ook graag regionaal maatschappelijk betrokken zijn. Daarvoor hebben wij gekozen om de carnavalsvereniging en tennisvereniging uit Emmer-Compascuum te sponsoren. Daarnaast zijn we ook actief in de ondernemersvereniging van ons dorp.

Winkel

We nodigen je van harte uit om te kijken in onze webshop. Of bezoek ons knusse winkeltje in Emmer-Compascuum in het veenkoloniaal Drenthe vlakbij Emmen. Mocht je speciale wensen hebben, dan horen we dit graag.

Groeten Martine

p.s. Je mag mij altijd een e-mail sturen als je vragen hebt over de styling van jouw interieur of als je een bepaald artikel zoekt.