Welkom in de webwinkel van Creatieve Decoraties Voor Jou

Martine

Wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt. Creatieve Decoraties Voor Jou kan op allerlei gebied iets voor jou betekenen. Naast landelijke, stoere woondecoraties verkopen wij ook de leukste cadeau artikelen.

Laat je verrassen door ons unieke assortiment met woonaccessoires

Creatieve Decoraties Voor Jou heeft een uitgebreide collectie stoere, landelijke woondecoraties van onder andere BrynxzCountryfieldRiverdaleMansion Atmosphere en Light & Living. We zijn altijd op zoek naar bijzondere woonaccessoires, zodat jij je huis uniek kunt inrichten.

Kijk ook eens in de koopjeshoek voor mooie en voordelige aanbiedingen. Voor Brynxz liefhebbers hebben we een speciale Brynxz outlet ingericht met leuke koopjes.

We hebben het overzichtelijk voor je maakt door woonaccessoires te bundelen in categorieën: Theelichten & Windlichten & LantaarnsKandelaars en KaarsenGeurblokjes en AmberblokjesPotten, Kruiken, Vazen en FlessenKunstbloemen en KunstplantenDienbladen, Schalen en (Serveer) PlankenWoonaccessoires & DecoratiesLandelijke OnderzettersMuurcirkels & Tuinposters en Wanddecoratie, maar ook Textiel en VachtenLampen en bijzondere Klokken.

Een cadeau online bestellen?

Ben je op zoek naar een bijzonder en speciaal cadeautje, ook daarin is de keuze reuze. We hebben speciale cadeautjes voor bijzondere gelegenheden: liefde en vriendschapcadeaus voor hem en haarMoederdag en Vaderdaggeboorte en huwelijk. De cadeaus zijn onder andere van het merk 100%LEUK en Sock My Feet. Vergeet vooral niet om aan te geven wanneer je aankoop een cadeautje is, want dan stuur ik het mooi verpakt naar je toe. Het is zelfs mogelijk om het cadeau rechtstreeks naar de ontvanger te laten verzenden. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken, geef dan een cadeaubon cadeau. Deze is online te bestellen en in te wisselen.

Country Deco

Wij verkopen een collectie woondecoraties van het merk Country Deco. In het assortiment vind je onder andere muurcirkelstuinpostershouten wanddecoratieswanddoeken en onderzetters. Country Deco is ons eigen merk en wordt met passie en plezier ontworpen en gemaakt. Wat deze producten onderscheid van het aanbod elders, zijn de afbeeldingen. Deze worden exclusief gemaakt door natuurfotografen. Je komt deze afbeeldingen dus nergens anders tegen dan op de producten van Country Deco.

Duurzaamheid

Ook wij dragen een steentje bij aan het milieu. We wekken stroom op met zonnepanelen op het dak van de winkel. In het winkelpand wordt geen gas verbruikt.

Pakketten worden verzonden in dozen met het FSC certificaat en we gebruiken de dozen van onze leveranciers gewoon nog een keer. Als je breekbare spullen verkoopt is het gebruik van plastic nopjesfolie niet te voorkomen. Producten moeten natuurlijk wel heel bij jullie aan komen. Het gebruik van dit verpakkingsmateriaal wordt wel tot een minimum beperkt. Om je kwetsbare aankopen te beschermen tegen breuk gebruiken we verder krantenpapier. En vanzelfsprekend versturen we je bestelling in een passende doos. Geen onnodig gebruik van grote dozen en verpakkingsmateriaal.

Webwinkelkeurmerk

Creatieve Decoraties Voor Jou is aangesloten bij WebwinkelKEUR

Wij dragen met trots dit keurmerk omdat dit de betrouwbaarheid van Creatieve Decoraties Voor Jou onderstreept. Dit betekent dat wij voldoen aan alle belangrijke Europese en Nederlandse regels op het gebied van kopen op afstand.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKEUR is een modern keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijke derde staat Stichting WebwinkelKEUR dan ook garant voor de echtheid van de klantenbeoordelingen van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Creatieve Decoraties Voor Jou te kopen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Creatieve Decoraties Voor Jou wil ook graag regionaal maatschappelijk betrokken zijn. Daarom hebben wij gekozen om de carnavalsvereniging en tennisvereniging uit Emmer-Compascuum te sponsoren. Maar ook het zangkoor en multifunctioneel centrum De Deele kan op een financiële bijdrage rekenen. Daarnaast zijn we ook actief in de ondernemersvereniging van ons dorp. Heb je een evenement, bingo of verloting en ben je op zoek naar een leuke prijs, ik kan je daarbij zeker helpen.

We hebben ook een winkel!

Sinds oktober 2023 is onze winkel gevestigd in ‘De Oude Bakkerij’. Een prachtig oud pand in het dorp waar al meer dan 100 jaar detailhandel plaats vindt. Treed de winkel binnen over het granieten stoepje door de authentieke winkeldeur en struin lekker rond! Je vindt ons aan de Runde NZ 23a in Emmer-Compascuum in Drenthe vlakbij Emmen. Mocht je speciale wensen hebben, dan horen we dit graag.

We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om in de winkel je online aankoop af te halen. Je ontvangt van mij een berichtje als je bestelling klaar staat.

Heb je een vraag? Stuur dan een app naar 06-42809532 (Martine). Of mail naar info@creatievedecoratiesvoorjou.nl. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Groeten Martine