Welkom in de webwinkel van Creatieve decoraties voor jou!

Martine

Wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt. Creatieve Decoraties Voor Jou kan op allerlei gebied iets voor jou betekenen. Naast landelijke, stoere woondecoraties en cadeau artikelen zijn ook diverse handgemaakte producten te koop.


Woonaccessoires & handgemaakte producten

Of je nu op zoek bent naar een leuke decoratie voor jezelf, een mooi persoonlijk cadeautje voor iemand anders of een product voor jou op maat gemaakt, bij Creatieve Decoraties Voor Jou ben je aan het juiste adres. Ik heb een mooie collectie stoere, landelijke woondecoraties van onder andere Brynxz, Countryfield en Kolony. En bijzondere cadeau artikelen van bijvoorbeeld Nostalgic-Art en Paperdreams.

Ik maak graag macramé decoraties. Dit doe ik op bestelling maar er zijn ook decoraties verkrijgbaar in de winkel en webwinkel. Mocht je zelf creatief aan de slag willen, dan kan je bij mij terecht voor het prachtige macramé katoen van Bobbiny. Er is een ruime voorraad van verschillende kleuren en uitvoeringen van dit merk aanwezig in de winkel en webwinkel. Daarnaast zijn er ook metalen ringen verkrijgbaar om je creativiteit op los te laten! 

 

Cadeautjes & kerstpakketten

Lastig om een leuk cadeau voor een man te bedenken? Kijk dan eens naar de uitgebreide collectie metalen wandborden. Een bijzonder kraam cadeau nodig voor een dierbaar iemand? Ik kan een uniek product voor je maken. Denk eens een een geboortebord of een macramé dromenvanger. Maar ook relatiegeschenken of kerstpakketten kunnen worden verzorgd door Creatieve Decoraties Voor Jou. Van volledig pakket tot een product voor in het pakket. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Winkel

Ik nodig je van harte uit om te kijken in de webshop. Of bezoek ons knusse winkeltje in Emmer-Compascuum in het veenkoloniaal Drenthe vlakbij Emmen. Mocht je speciale wensen hebben, dan hoor ik dit graag.

Groeten Martine

p.s. Je mag mij altijd een e-mail sturen als je vragen hebt over de styling van jouw interieur of als je een bepaald artikel zoekt.