Welkom in de webwinkel van Creatieve decoraties voor jou!

Martine
Wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt. Creatieve decoraties voor jou kan op allerlei gebied iets voor jou betekenen. Naast landelijke, stoere woondecoraties en cadeau artikelen zijn ook diverse handgemaakte producten te koop.

Handgemaakte producten & woonaccessoires

Of je nu op zoek bent naar een leuke decoratie voor jezelf, een mooi persoonlijk cadeautje voor iemand anders of een product voor jou op maat gemaakt, bij Creatieve decoraties voor jou ben je aan het juiste adres. Ik maak graag gebruik van natuurlijke materialen. Dit past mooi bij de landelijke stijl die Creatieve decoraties voor jou kenmerkt.

De producten die je vind in de webwinkel zijn met elkaar te combineren tot mooie persoonlijke cadeaupakketjes. Een persoonlijk bedank cadeautje bij een afscheid, pensioen, geboorte of huwelijk kan ik naar jouw wens samenstellen.

Cadeautjes & kerstpakketten

Maar ook relatiegeschenken of kerstpakketten kunnen worden verzorgd door Creatieve decoraties voor jou. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Winkel

Ik nodig je van harte uit om te kijken in de webshop of ons knusse winkeltje in Emmer-Compascuum in het veenkoloniaal Drenthe vlakbij Emmen. Mocht je speciale wensen hebben, dan hoor ik dit graag.

Groeten Martine

p.s. Je mag mij altijd een e-mail sturen als je vragen hebt over de styling van jouw interieur of als je een bepaald artikel zoekt.