Onze échte winkel 

Vanwege de maatregelen betreffende Corona is de winkel gesloten. Naast je aankopen online doen en laten bezorgen zijn er nog twee mogelijkheden:

  • Je kunt gebruik maken van Click & Collect. Je doet je aankoop online (Click) en komt de bestelling afhalen bij de winkel (Collect). Nadat je de bestelling hebt gedaan nemen we contact met je op om een tijdstip voor het afhalen af te spreken. 
  • Met ingang van woensdag 3 maart is het mogelijk om de winkel op afspraak te bezoeken. Je kunt voor het maken van een afspraak contact opnemen door te bellen: 06-42809532 of door een mail te sturen naar: info@creatievedecoratiesvoorjou.nl  Natuurlijk is het ook mogelijk om een berichtje te sturen via Whats App of Messenger. Als je een afspraak maakt plannen we een tijdstip in op het hele of halve uur. Je hebt de winkel dus een half uur volledig tot je beschikking. En vanzelfsprekend is er net als wanneer je spontaan de winkel binnen wandelt geen aankoop verplichting. Een persoonlijk winkelmoment inplannen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt je winkel afspraak nu al boeken.

Creatieve Decoraties Voor Jou heeft naast een webshop ook een echte winkel met woonaccessoires. De winkel kunt u vinden aan het Hoofdkanaal WZ, nummer 53 in Emmer-Compascuum.

Naast het brengen van een bezoek aan onze winkel kan je ons ook vinden op allerlei evenementen en fairs. Zie hiervoor onze agenda. Helaas zijn er op dit moment geen fairs en markten vanwege de Corona crisis.