Nieuwsbrief

Hé hallo,

Welkom in de nieuwe webwinkel van Creatieve decoraties voor jou. Misschien ben je een nieuwe klant, wellicht ben je overgestapt vanuit de vorige webwinkel. Hoe dan ook, leuk dat je er bent.

Waarom een nieuwe webwinkel? Je begint op een moment met ondernemen, onder andere door middel van een webwinkel. Alles is nieuw en onbekend. De online winkel is nu 1,5 jaar actief, en groeit. In deze nieuwe webwinkel is veel meer mogelijk. En wat helemaal leuk is, hij is speciaal voor Creatieve decoraties voor jou ontworpen! Ook voor jou als klant is het een vooruitgang. Deze winkel is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en ik kan je bij een bepaald bedrag gratis verzending aanbieden!

Een toepasselijke aanbieding voor de maand mei, je koopt de producten die te maken hebben met VW Bullie en VW busjes extra voordelig. Deze maand ontvangen we ons vakantiegeld, en nu we in een wat stabielere fase zitten van de Corona crisis durf je misschien ook wel aan een zomervakantie te denken. De VW producten uit de maandaanbieding bezorgen je in ieder geval alvast een heerlijk vakantie gevoel.

   

https://creatievedecoratiesvoorjou.nl/product-categorie/maandaanbieding/

Het zonnetje doet ook goed zijn best voor ons. April was een zeer zonnige maand, en de mooiste maanden gaan nog komen. Lekker veel buiten in de tuin en genieten van mooie warme avonden. Maak het voor zulke momenten sfeervol in je tuin, op het terras of balkon. Met LED solar decoraties gaat dat vanzelf. Overdag zorgt de zon er voor dat de batterij door middel van de zonnecel oplaadt, en zodra het schemerig wordt gaan de lampjes branden. Er zijn weer diverse LED solar lampen op voorraad.

    Solar Tuinlamp LED Zonne-energie     Countryfield lantaarn LED Solar.

https://creatievedecoratiesvoorjou.nl/product-categorie/woondecoraties/led-decoraties-verlichting/

En zo zijn er nog veel meer nieuwe leuke decoraties in het assortiment gekomen. En niet te vergeten de metalen wandborden… deze collectie is aangevuld met een aantal prachtige exemplaren! De zepen en blikjes van 100%LEUK blijven een product wat veel gebruikt wordt om als klein cadeautje te geven. Ze zijn ook erg bijzonder.

    Metalen wandbord Indian Scout     

https://creatievedecoratiesvoorjou.nl/product-categorie/100-leuke-cadeaus/

Helaas nog geen fairs en markten om naar toe te gaan de komende periode. De agenda is dus erg leeg voor de komende maanden. Gelukkig kan je al onze mooi decoraties en cadeautjes ook in de winkel en webwinkel vinden. De webwinkel is 24 uur per dag geopend. De winkel is ook gewoon open op de reguliere tijden. Het kan echter wel zo zijn dat je even buiten moet wachten, maar dan kan je plaats nemen op een stoel op het terras.

Ik wens je veel plezier met het ontdekken van de webwinkel. Volgende maand meld ik me weer met een nieuwe nieuwsbrief, en een nieuwe maandaanbieding.

Lieve groet Martine