Nieuwsbrief november

Beste lezer,

Langzaam kruipt het jaar richting het einde. En ook al is het nog vrij onzeker hoe we onze gezellige familie momenten dit jaar met elkaar kunnen gaan doorbrengen, toch is de tijd om voor cadeautjes te gaan zorgen al wel aangebroken. Door Covid-19 wordt er veel meer online gekocht, en nu al waarschuwen de pakketdiensten dat het verschrikkelijk druk gaat worden en er niet te voorkomen vertragingen gaan zijn met de bezorging van de pakketten. Daarnaast is het ook nog eens onzeker of de aanvoer van nieuwe voorraad op tijd zal zijn, omdat steeds meer delen van Europa op slot gaan. Mijn tip voor jou is dus: zorg er voor dat je je spullen op tijd hebt besteld. Hiermee voorkom je teleurstelling.

Gedurende de afgelopen weken zijn er weer mooie nieuwe producten toegevoegd aan de webwinkel, er zijn weer prachtige nieuwe decoraties van Brynxz bij gekomen. Bobbiny heeft een aantal prachtige nieuwe kleuren in de collectie, en nu is ook het Jumbo koord  verkrijgbaar. Heb jij ze al gezien? Op het gebied van Macramé is nog meer nieuws te melden: ik ga workshops geven. Zo kan ook jij kennis maken met deze heerlijke creatieve hobby. Maar een workshop is natuurlijk ook ontzettend leuk als uitje met collega’s of vriendinnen. Hier vind je alle informatie.

Ook is de categorie opruiming  gemaakt. Voor hetgeen wat je hier vindt is van toepassing OP=OP.  En wat helemaal leuk is, je koopt het met extra voordeel! Het aanbod in deze categorie wisselt regelmatig, dus hou hem in de gaten!

Maandaanbieding.

De maandaanbieding van deze maand bevat een collectie leuke cadeau artikelen. Zowel voor de heer als dame. Dus wellicht zit er ook iets moois voor jou bij.

    

     

Nieuwe producten.

De nieuwe kleuren van Bobbiny zijn prachtig! Diepe warme kleuren die perfect passen bij dit seizoen. Wat er ook goed bij past is de led decoratie van Countryfield. De lampjes werken op batterijen, dus zelfs in de meest moeilijk hoekjes kan je het sfeervol verlichten. Sommige mensen gebruiken ze alleen in de kerstperiode, maar je kunt ze natuurlijk het hele jaar door ophangen, mooie klokjes. Daarom staan ze ook al gewoon in de webwinkel en winkel. Een klok is niet alleen functioneel, hij vertelt je de juiste tijd, maar kan zeker ook decoratief zijn. Echt een decoratie voor in je woonkamer.

     

Countryfield - Klok van Zink - Hoogte 13 cm   

Markten en Fairs.

De agenda is jammer genoeg vrij leeg. Door de oplaaiende besmettingen met het Covid 19 virus zijn er heel wat annuleringen van fairs en evenementen binnen gekomen. Zo zijn voor de maand december alle kerstmarkten in Bourtange komen te vervallen. Begrijpelijk, maar wel heel jammer.

Zoals je leest is er dus weer voldoende te ontdekken. Wil je nog meer lezen? Bekijk dan eens het blog bericht over cadeautjes. Hier vertel ik je van alles over de diensten van Creatieve decoraties voor jou. En bovendien zijn er leuke tips te vinden over het inpakken van cadeautjes.

Lieve groet Martine