Nieuwsbrief

Hoi hoi.

Hier is al weer de volgende nieuwsbrief. Deze keer natuurlijk weer met nieuwe maandaanbiedingen, nieuwe producten en goed nieuws over de fairs en evenementen. Om met het laatste dan maar gelijk te beginnen: WE MOGEN WEER!!! Eindelijk kunnen en mogen er weer fairs, markten en andere evenementen georganiseerd worden. Gelukkig eerder dan de oorspronkelijke besluiten. In juli en augustus kan ik dus ook al lekker op pad. De agenda is al gevuld met een aantal leuke fairs. Zo ben ik in juli en augustus een aantal keer te vinden in het bijzonder mooie Orvelte.

De maandaanbieding.

Natuurlijk ook deze maand weer leuke aanbiedingen. Ik heb ze voor je verzameld op de pagina maandaanbieding. Zo zijn alle leisteen bordjes met een ‘HIER WAAK IK’ tekst heel de maand juli extra voordelig. Maar er is nog veel meer leuks voor de zomer te vinden in de maandaanbieding. Daarnaast zijn er altijd nog andere producten afgeprijsd, deze vind je verspreid door de webwinkel.

Windlicht Marrakech Theelichthouder Cosy@Home

Vakantie.

Hier in het noorden van Nederland zijn de vakanties begonnen. Voor de rest van Nederland duurt het ook niet lang meer. Er zijn voor alle lieve meesters en juffen nog leuke afscheidscadeautjes verkrijgbaar.

Misschien heb je al wel lekker vakantie! Heerlijk, geniet er van. Ben jij één van de vele Nederlanders die vakantie in de achtertuin gaat vieren? Vergeet vooral niet om er een vrolijke sfeer te creëren. Dit doe je al heel eenvoudig met bijvoorbeeld sfeervolle kussens op je lounge set. Hiermee breng je heel eenvoudig een vakantie sfeer in je achtertuin. Vergeet vooral ook niet te denken aan sfeervolle verlichting. Dit heb je heel eenvoudig voor elkaar met SOLAR led verlichting op zonne-energie.

Buitenkussen - ZONSOPGANG - Weerbestendige tuinkussen Buitenkussen - SAVANNA - Weerbestendige tuinkussen Buitenkussen - Strand - weerbestendige tuinkussen Buitenkussen - Kano - weerbestendige tuinkussen     Countryfield Solar LED Buitenlamp

Nieuwe producten.

Er zijn weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de webwinkel. Prachtige Solar LED lampen voor buiten. Het is te veel om op te noemen, want ook van het merk PTMD zijn er schitterende decoraties bij gekomen.

PTMD vaas ovaal betonlook

 

Zoals je leest is er dus weer voldoende te ontdekken. Wil je nog meer lezen? Bekijk dan eens het blog bericht over cadeautjes. Hier vertel ik je van alles over de diensten van Creatieve decoraties voor jou. En bovendien zijn er leuke tips te vinden over het inpakken van cadeautjes.

Lieve groet Martine