Nieuwsbrief februari

 

Beste lezer,

Voordeel bij Creatieve Decoraties Voor Jou

Ook deze maand hebben we natuurlijk een leuke aanbieding voor je! Je hebt in februari 10% korting op alle lampen, losse voeten en losse lampenkappen.
Gebruik voor het voordeel de code: sfeer

metalen lamp met snoer

Wandlamp van metaal - Lamp - Brynxz

Lampenkap linnen Brynxz 

Country Deco

Onder een eigen label, genaamd Country Deco, hebben we een mooie collectie landelijke decoraties geproduceerd. Een klein deel van de collectie van Country Deco vind je bij Creatieve Decoraties Voor Jou. Wat onze producten van andere onderscheiden, is het gebruik van eigen fotografen. Hierdoor  zijn onze afbeeldingen uniek en daarmee ook de decoratie die jij koopt!
Ben je benieuwd naar alle collecties die we hebben, kijk dan snel in de webwinkel van Country Deco. Ook in deze webwinkel is een mooie aanbieding, je hebt nu 15% korting op de wanddoeken. 
Alle producten die bij Country Deco te koop zijn, zijn af te halen bij de winkel van Creatieve Decoraties Voor Jou, en de aanbieding is ook in de winkel van toepassing. Wil je graag online gebruik maken van deze aanbieding, ga dan naar de webwinkel van Country Deco.

Wandcirkel Fruitbloesem - Country Deco

Tuinposter ransuil

Wanddoek Schotse Hooglander zwart 

Nieuw binnen!

Een selectie van de allernieuwste decoraties die zijn toegevoegd aan de collectie:

set kruikjes betonlook - Brynxz

Zijdenbloem Brynxz Verbena twijg

betonlook wijnfles met kurk - Brynxz Majestic Vintage

katrol met haak aan jute koord

Alle andere nieuwe producten kun je bekijken in de webwinkel. 

Decoratietip

Met een takje van een kunstplant geef je een mooi opgemaakte schaal of dienblad net een beetje extra. Je kunt met een scherpe tang de takjes van een kunstplant eenvoudig af knippen. Een toefje plant geeft vaak net het beetje extra sfeer aan je creatie. 

UITVERKOOP

Op zoek naar een bijzonder koopje? Kijk dan eens in de koopjeshoek. Hier vind je leuke aanbiedingen en voordelige decoraties. Het aanbod wisselt regelmatig, en op is ook echt op.

Creatieve decoraties voor jou Sale

Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest, dan ben je als eerste op de hoogte van al het nieuws van Creatieve Decoraties Voor Jou!

Lieve groet Martine.