Nieuwsbrief Januari

bloempot op voet brynxz beton

Beste lezer,

Allereerst wil ik je natuurlijk een fantastisch nieuw jaar toewensen! Gezondheid, voorspoed, gezelligheid, kansen en mogelijkheden en al het andere goede wat er te wensen valt, dat is wat ik je toewens.

Heb je dat ook altijd? De kerstversiering is weer naar zolder en dan is het zo kaal in huis… Ook al staat alles weer op zijn plaats, je mist iets. Nu is het een mooi moment om eens kritisch te kijken naar je decoraties en eventueel te schuiven met je spullen. We zijn zo gewend om het weer terug te brengen naar de oude situatie, terwijl je juist met andere combinaties een heel ander effect krijgt.

Mis je het groen van de kerstboom, de toef of het kerststuk, verdiep je dan eens in kunstplanten. Juist op de moeilijke plekjes in huis kan dit de oplossing zijn. Lees mijn blog maar eens, dan kom je er achter dat kunstbloemen en kunstplanten niet zo oud bollig zijn als dat het klinkt. 

De winkel is helaas weer gesloten vanwege de opgelegde Lock down, Maar we zijn natuurlijk wel gewoon open voor Click & Collect. Je kunt je producten gewoon bestellen via de webwinkel en af komen halen bij de winkel. Lees hier hoe het precies werkt.

 

Het assortiment Marokkaanse geurblokjes is flink uitgebreid. Er zijn verschillende geuren verkrijgbaar en daarnaast ook nog eens voordeelsets. Een heerlijke geur in elke kamer van je huis heb je zo voor elkaar met deze heerlijke amberblokjes uit Marrakesh.

A Meal without WINE is called Breakfast - Metalen wandbord met reliëf

Had je al gezien dat we veel nieuwe modellen metalen wandborden in de collectie hebben? Schitterende afbeeldingen in nostalgische uitvoeringen. Prachtig in de Mancave, bij de overkapping of in de keuken.

 

 


Korting voor deze maand

Heel de maand januari heb je 10% korting op je aankopen in de winkel, maar de Lock down gooit roet in het eten. Daarom nu heel de maand 10% korting in de webwinkel! Mocht je gebruik maken van Click en Collect, dan heb je dus ook bij de winkel gewoon je korting! Gebruik voor de korting de onderstaande code:

De kortingscode is: voordeel10%

 


Nieuwe producten

De laatste tijd is er weer veel nieuws binnen gekomen. Prachtige bloempotten en fris groene kunstplanten. Schitterende kussens van Brynxz zodat je heerlijk comfortabel op de bank kunt ontspannen. En heel veel andere decoraties om het gezellig en sfeervol te maken in en rondom het huis.

Via de link zie je de allernieuwste producten die zijn toegevoegd in één oogopslag.

NIEUWSTE PRODUCTEN!

 

 

 

 


Inspiratie voor jou

Heb je een mooi gedecoreerd plateau van dienblad, maar mis je er toch net nog iets bij. Denk dan eens aan een kunstbloem of een kunstplantje om er bij te leggen. Het groen geeft gelijk een andere sfeer aan je creatie.
Wil je meer inspiratie? Op Facebook vind je de groep Creatieve Decoraties Voor Jou. Hier vind je foto’s van klanten en is te zien wat zij met hun aankoop hebben gedaan. Ook zelf plaats ik hier regelmatig een DIY-tip en inspirerende foto’s. 

 

Seizoensdecoraties
Wil je meer inspiratie? Op Facebook vind je de groep Creatieve Decoraties Voor Jou. Hier vind je foto’s van klanten waarop te zien is wat zij met hun aankoop hebben gedaan. Ook zelf plaats ik hier regelmatig een DIY tip en inspirerende foto’s. 

https://www.facebook.com/groups/creatievedecoratiesvoorjou

 


DIY

NIEUW bij Creatieve Decoraties Voor Jou: DIY patronen en pakketten. Er is een nieuw Macramé patroon aan de webwinkel toegevoegd. En dit is helemaal gratis te bestellen. Je ontvangt nadat je het patroon hebt besteld een mail met daarin het patroon voorzien van een duidelijke werkbeschrijving en foto’s. Naast het patroon is ook het DIY pakket verkrijgbaar in de webwinkel. Je kunt dus gelijk aan de slag met je Macramé werk als je je bestelling hebt ontvangen. Vind je het DIY product mooi, maar ben je niet creatief aangelegd, geen nood. Het is ook mogelijk om het door mij te laten maken, en als de decoratie in de door jou gewenste kleur op voorraad is kun je hem gelijk bestellen.
Met het patroon van deze maand knoop je een Macramé kwast en veer.

diy patroon veer en kwast

 

 

 


Uitverkoop

Voor de producten in de uitverkoop geldt: OP=OP.
Regelmatig worden er nieuwe producten toegevoegd, dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

Creatieve decoraties voor jou Sale

Zoals je leest is er weer voldoende te ontdekken. Tot de volgende maand, met een nieuwe nieuwsbrief.

Lieve groet Martine