Nieuwsbrief Maart

Beste lezer,

Haan en kip van keramiek

Gelukkig is er al wel weer wat meer mogelijk in de winkel. Naast het doen van je aankopen in de webwinkel en deze laten bezorgen, bestaat er nu ook Click & Collect. Je koopt in de webwinkel (Click) en komt je aankopen afhalen bij de winkel (Collect). Daarnaast is het met ingang van woensdag 3 maart mogelijk om op afspraak de winkel te bezoeken. De eerste afspraken staan al geboekt. Wil je weten hoe het werkt? Je kunt het hier allemaal lezen.

Wat lijkt het al op de lente de afgelopen dagen. Heerlijk! In de webwinkel zijn alle leuke decoraties voor het voorjaar bij elkaar verzameld. Er gaat nog veel meer binnen komen, maar er is nu al volop moois te kiezen. Klik op de bovenstaande foto, en je komt gelijk op deze pagina.

Was het je al opgevallen dat je nu heel eenvoudig contact met ons op kunt nemen? Er is een knop aan de site toegevoegd waarmee je heel eenvoudig een App naar me kunt sturen. Heel handig voor bijvoorbeeld het inplannen van een afspraak in de winkel of het stellen van een vraag over een product.

Korting voor deze maand

Tot aan de volgende nieuwsbrief heb je korting op alle leuke producten uit de categorie ‘VOORJAAR’. Bekijk alle leuke producten hier.

Nieuwe producten
Ik weet haast niet waar te beginnen. Er is zo veel binnen gekomen! Het één nog mooier dan het ander. Schitterende kunstbloemen en -planten, prachtige kandelaars en kaarsen in de mooiste kleuren. Bijzonder wandborden voor bij de veranda of in de Mancave. Ook de nieuwste kleuren macramé katoen zijn toegevoegd aan de webwinkel. De bestaande collecties van Countryfield en Brynxz zijn ook aangevuld met de nieuwste landelijke en stoere woondecoraties

nepbloem pioenroos roze

kaarsenstandaard roest voor dinerkaars

 

 

 

Inspiratie voor jou
Vanaf nu vind je in iedere nieuwsbrief foto’s met inspiratie voor het gebruik van producten die verkrijgbaar zijn in onze winkel en webwinkel. Vaak is er zo veel meer mogelijk met een product dan we ons van bewust zijn. Met een ijzeren ring en twee tillandsia guirlandes maak je eenvoudig een mooie krans die altijd groen blijft. Wil je meer inspiratie? Op Facebook vind je de groep Creatieve Decoraties Voor Jou. Hier vind je foto’s van klanten waarop te zien is wat zij met hun aankoop hebben gedaan. Ook zelf plaats ik hier regelmatig een DIY tip en inspirerende foto’s. 

https://www.facebook.com/groups/creatievedecoratiesvoorjou

Uitverkoop
Voor de producten in de uitverkoop geldt: OP=OP.
Regelmatig worden er nieuwe producten toegevoegd, dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

Creatieve decoraties voor jou Sale

Zoals je leest is er weer voldoende te ontdekken. Tot de volgende maand, met een nieuwe nieuwsbrief.

Lieve groet Martine