Countryfield – Kunstplant Ceropegia woodii – Groen – H.17cm

Creëer sfeer in huis met deze prachtige hangplant van het merk Countryfield.

12,95

8 op voorraad

Beschrijving

Countryfield – Kunstplant Chinees lantaarnplantje

De Countryfield Ceropegia woodii kunstplant is zo mooi gemaakt, hij ziet er levensecht uit. De blaadjes zijn voorzien van prachtige natuurlijke kleuren. Ceropegia is ook bekend als Chinees lantaarnplantje. Het lantaarnplantje heeft schitterende blaadjes van zijde, die aan de achterzijde zijn voorzien van een bladnerf.

Het Countryfield Ceropegia kunstplantje zit in een stevige zwarte pot. Een overpot heb je dus eigenlijk niet nodig. De pot heeft en hoogte van 9 cm. De doorsnede aan de onderzijde van de pot is 7 cm en aan de bovenzijde 9,5 cm.

De pot en de plant hebben samen een hoogte van ongeveer 17 cm. De zijdeplant is rijk samengesteld met takken in verschillende lengtes. De kortste takken zijn ongeveer 20 cm lang en de langste 40 cm.

 

Countryfield

Countryfield heeft een uitgebreide collectie stoere landelijke woondecoraties met af en toe een vleugje ‘Hotel Chique’. Twee woonstijlen die perfect met elkaar combineren. De letterlijke vertaling van het woord Countryfield is platte land, en de landelijke sfeer zie je overduidelijk terug in het assortiment van dit Nederlandse merk.

Wil je je huis sfeervol inrichten met betaalbare woondecoraties, dan is Countryfield het merk voor jou! Van LED kaarsen tot klokken, van sfeerlichtjes tot zijden bloemen. Maar ook stijlvolle bloempotten en bijzondere seizoen decoraties ontbreken zeker ook niet in het assortiment. Een wisselend assortiment volgens de laatste woontrends is verkrijgbaar in de winkel en webwinkel van Creatieve Decoraties Voor Jou.

Extra informatie

Afmetingen 17 cm
Merk

Countryfield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Countryfield – Kunstplant Ceropegia woodii – Groen – H.17cm” te beoordelen