Inloggen

Brynxz – Engel Lovely S – Jewel – D.13-H.17cm

Engelen, elk jaar zijn er weer prachtige exemplaren in de collectie bij Brynxz, zo ook nu. De engel ‘Lovely’ is wonderschoon om te zien.

11,95

8 stuks op voorraad
Binnen 2 werkdagen in huis

Productbeschrijving

Brynxz Engel – Jewel

De Brynxz engel ‘Lovely S’ doet zijn naam eer aan, hij is zo schattig. Met de kleuraccenten in warme tinten straal ze je tegemoet. En engelen zijn echt niet alleen in de kerstperiode leuk om weg te zetten. Bij mij staan ze het hele jaar door in huis. De Brynxz engel is 17 cm hoog en op het breedste punt 13 cm. Heb jij al een mooi plekje in gedachten voor haar? De woondecoraties uit de serie ‘Jewel’ hebben een fris en zacht uiterlijk. De basis is een mooie naturel kleur. Deze wordt voorzien van kleuraccenten in koper, brons en goud. Dit zorgt voor een verrassend mooi resultaat. Geen enkel product is identiek aan elkaar omdat de kleuraccenten handmatig worden aangebracht. De decoraties zijn glad afgewerkt, vergelijkbaar met de producten uit de Majestic series. Hierdoor zijn de landelijke woondecoraties uit de ‘Jewel’ serie heel goed te combineren met decoraties uit de andere collecties van Brynxz. Ontdek meer mooie Brynxz producten in onze webshop.  

Brynxz woonaccessoires

Brynxz, een merk dat is ontstaan in de landelijke omgeving van het idyllische Drenthe. Het landelijke van de oorsprong zie je terug in de prachtige producten. Ze zijn veelal met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals aardewerk, glas, metaal en hout. De producten uit de collectie van Brynxz gaan mee met de seizoenen en zijn perfect met elkaar te combineren. Zodoende kan je iedere keer opnieuw je woondecoraties aanvullen en de mooiste inrichting creëren bij jou in huis! Laat je inspireren door de producten en foto’s en kom tot de ontdekking dat de woonaccessoires van Brynxz Collections uniek en bijzonder zijn. Het assortiment omvat onder andere theelichthouders, kaarsen, kandelaars, sfeerlichten, windlichten, schalen, dienbladen, potten, bloempotten, vazen, kruiken, flessen, kussens, lampen, zijden bloemen en kunstplanten.
Toon meer

Productspecificaties

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 17 cm
Merk

Brynxz

Stel een vraag