Je bekijkt nu Brynxz Collections

Brynxz Collections

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:20 mei 2024
  • Berichtcategorie:Blog

Landelijke woondecoraties van Brynxz

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen, er is een ruime collectie van Brynxz Collections verkrijgbaar bij Creatieve Decoraties Voor Jou. Dat maakt onze winkel en webwinkel tot een officieel Brynxz verkooppunt. Met een assortiment van meer dan 200 Brynxz decoraties slaag je bij ons altijd. We zijn het Brynxz verkooppunt voor de regio Emmen en omstreken.

Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen de verschillende collecties van Brynxz. Je hebt wellicht gezien dat de sfeer en de stijl van de verschillende series verschillen van elkaar.

Majestic Vintage

De serie Majestic Vintage is wellicht de meest bekende serie uit de collectie. De stoere beton grijze kleur is heel veelzijdig te gebruiken. Het aardewerk waar de decoraties van worden gemaakt is strak en glad afgewerkt. Een scheurtje, barst of oneffenheid is hier en daar subtiel terug te vinden. De serie omvat een groot scala aan decoraties van grote bolvazen tot bijzondere schalen, van elegante vazen tot uniek vormgegeven bloempotten. Echte verzamelobjecten zijn de kerstdecoraties en dieren. Omdat ze maar één keer worden geproduceerd heb je er een echt unieke decoratie mee.

De decoraties uit de serie Majestic Vintage zijn heel geschikt om te gebruiken als je je huis landelijk, stoer landelijk of sober hebt ingericht.

Brynxz - Majestic Vintage

Majestic Brown

De serie Majestic Brown is vergelijkbaar met Majestic Vintage. Het enige verschil is de kleur. Decoraties van Majestic Brown zijn voorzien van een warme bruine kleur. Omdat er verschillende tinten bruin zijn aangebracht ontstaat er een mooie diepte in de producten. Het aardewerk waar de decoraties van worden gemaakt is strak en glad afgewerkt. Een scheurtje, barst of oneffenheid is hier en daar subtiel terug te vinden. Omdat alle producten handmatig worden gemaakt en verwerkt is geen enkel exemplaar hetzelfde. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is verkrijgbaar in deze serie; bloempotten, vazen, lampenvoeten, kruiken, schalen, flessen, ornamenten, dieren en andere verzamelobjecten.

Majestic Brown past perfect in het landelijk ingerichte huis en in een klassiek landelijk ingericht huis. De woondecoraties van Majestic Brown combineren prachtig met de items uit de serie Jewel. Dit is zeker aan te raden als je graag wat meer kleur wilt in huis.

Jewel

‘Jewel’ is een serie van Brynxz Collections die in 2023 is toegevoegd aan het assortiment. De woondecoraties uit de serie ‘Jewel’ hebben een fris en zacht uiterlijk. De basis is een mooie naturel kleur. Deze wordt voorzien van kleuraccenten in koper, brons en goud. Dit zorgt voor een verrassend mooi resultaat. Geen enkel product is identiek aan elkaar omdat de kleuraccenten handmatig worden aangebracht. De decoraties zijn gemaakt van aardewerk en hebben een gladde strakke afwerking. Er zijn tal van items verkrijgbaar in deze serie, zoals bloempotten, schalen, vazen en accessoires.

De woondecoraties uit de serie ‘Jewel’ misstaan zeker niet in de sfeer van ‘Hotel Chique’ en in het landelijk ingerichte huis. Je kunt ze perfect combineren met de serie ‘Majestic Brown’ voor een stoere stijl.

Brynxz - Planter Allure Jewel

Stone Black

‘Stone Black’ is een nieuwe serie in de collectie van Brynxz. In het voorjaar van 2024 zijn de eerste stoere landelijke woondecoraties toegevoegd aan het assortiment. Een bewerking van verschillende soorten zand met klei, geven na het bakproces in de oven een bijzonder kleurverloop. Dit varieert van licht grijs naar antraciet. Geen item is hetzelfde, het is telkens een verrassing hoe het uit de oven komt. De bijzonder landelijke decoraties uit de serie Stone Black zijn ruw afgewerkt en voorzien van een duidelijk voelbare structuur. Deze nieuwe serie bestaat voornamelijk uit potten, vazen, flessen en schalen.

Hou jij van een uniek, stoer en sober interieur, met een vleugje landelijke sfeer? Dan zijn de woondecoraties uit de serie ‘Stone Black’ een aanrader voor jou.

Limestone

De serie ‘Limestone’ is in het voorjaar van 2024 aan de collectie van Brynxz toegevoegd. De prachtige landelijke woondecoraties uit deze serie hebben een bijzonder kleurverloop. Dit ontstaat door een chemische reactie in de oven. De lichte zandkleur heeft grijze ondertonen die licht doorschijnen. Elke Brynxz decoratie is uniek en voorzien van zijn eigen kleurenpalet. Kleine oneffenheden kunnen voorkomen, dit is een kenmerk wat hoort bij de producten uit deze serie. Geen enkel item is identiek, dus stuk voor stuk ‘uniek’. De landelijke decoraties van ‘Limestone’ zijn gemaakt van aardewerk. De collectie bestaat voornamelijk uit bloempotten, bolvazen, kruiken en flessen.

Door het zachte kleurgebruik zijn de woondecoraties uit de serie Limestoon heel erg geschikt voor het klassiek landelijk ingerichte huis. De lichte kleuren passen echter ook heel goed bij de Ibiza sfeer.

Overige woonaccessoires

Om alle mooie vazen en potten mee te vullen heeft Brynxz een uitgebreide collectie zijden bloemen en kunstplanten. Niet van echt te onderscheiden en heel natuurlijk vormgegeven. Natuurlijk ontbreken ook bijpassende lampenkappen niet voor de lampenvoeten. En voor je mooie kandelaar zijn prachtige kaarsen en glazen verkrijgbaar. Maak het lekker comfortabel op je bank met een stijlvol Brynxz kussen en geniet van je prachtig ingerichte huis.

Brynxz verkooppunt

Ik vertelde je al eerder dat Creatieve Decoraties voor jou een officieel Brynxz verkooppunt is. Zowel in onze winkel als webwinkel is een ruim assortiment van diverse collecties verkrijgbaar. Via de website van Brynxz wordt je ook doorgelinkt naar ons. Een teken dat je vertrouwd en verantwoord bij ons kunt winkelen.

Twee keer per jaar komt er een nieuwe serie met woondecoraties op de markt. Er is een voorjaar/zomer collectie en een herfst/winter collectie. We zorgen er voor dat er altijd een ruime keuze aanwezig is, en dat we voldoende van de nieuwste items op voorraad hebben.

Als je eenmaal begonnen bent met het inrichten van je huis met Brynxz woondecoraties, dan is het heel gemakkelijk om je inrichting verder uit te breiden. Brynxz woonaccessoires uit de nieuwste collectie passen perfect bij items uit voorgaande jaren.

Tot slot een kleine waarschuwing….. Als je begint met het inrichten van je huis met Brynxz, dan is het erg moeilijk om er mee te stoppen! Ik spreek uit eigen ervaring, maar heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.