Inloggen

Brynxz – Eucalyptus zijdenbloem – Groen – H.64cm

De ronde groene blaadjes van deze Brynxz eucalyptus lijken net echt! Een mooi volle tak om toe te voegen aan je boeket zijden bloemen.

6,50

10 stuks op voorraad
Binnen 2 werkdagen in huis

Productbeschrijving

Brynxz – Kunstplant Eucalyptus met rond blad

Brynxz Eucalyptus zijdenbloem met rond groen blad. De blaadjes lijken net echt! Ze zijn voorzien van een fijn nerven patroon en een natuurlijk kleurverloop. Omdat de takjes zeer flexibel zijn is het heel eenvoudig om ze mooi te vormen. Afhankelijk van de grootte van je pot of kruik plaats je één of meerdere takken. Eucalyptus is een prachtige tak om te gebruiken in een boeket. Het vormt een mooie basis waar je andere bloemen bij kunt schikken. Het gebruik van een kunsttak is ook ideaal voor in potten en kruiken die niet waterbestendig zijn. De Brynxz Eucalyptus kunstplant is voorzien van een steel van 64 cm, en dus ook te gebruiken in een hoge fles, vaas of kruik. Heb je juist een lagere fles, vaas of kruik waar je hem in wil plaatsen dan kan je de steel eenvoudig met een knijptang op de juiste lengte afknippen. De twijg splitst zich op in diverse takken.  

Brynxz woonaccessoires

Brynxz, een merk dat is ontstaan in de landelijke omgeving van het idyllische Drenthe. Het landelijke van de oorsprong zie je terug in de prachtige producten. Ze zijn veelal met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals aardewerk, metaal, glas en hout. De producten uit de collectie van Brynxz gaan mee met de seizoenen en zijn perfect met elkaar te combineren. Zodoende kan je iedere keer opnieuw je woondecoraties aanvullen en de mooiste inrichting creëren bij jou in huis! Laat je inspireren door de producten en foto’s en kom tot de ontdekking dat de woonaccessoires van Brynxz Collections uniek en bijzonder zijn. Het assortiment omvat onder andere theelichthouders, kaarsen, kandelaars, sfeerlichten, windlichten, schalen, dienbladen, potten, bloempotten, vazen, kruiken, flessen, lampen, zijdenbloemen en kunstplanten.
Toon meer

Productspecificaties

Extra informatie

Afmetingen 64 cm
Merk

Countryfield

Stel een vraag